BOEKING VAN HET KOOR

Het Shantykoor Midscheeps verzorgt per jaar vele optredens. Deze zijn qua programmering en tijdsduur vaak heel verschillend. Enkele voorbeelden zijn:

  • Een middag- of avondvullend programma van het Shantykoor Midscheeps.
  • Bij een congres of een bijzondere dag voor een organisatie, wordt na de lijst van sprekers, als muzikaal intermezzo, een kort optreden van het Shantykoor Midscheeps aangeboden.
  • Bij een maritieme of nautische gebeurtenis, zoals de doop of afvaart van schepen, aan boord van een (river)cruiseschip enz.
  • Medewerking aan een ontspanningsmiddag of avond voor verenigingen, ouderen en goodwillconcerten.

Alle programma’s worden op een plezierige en ludieke manier gepresenteerd en worden met eigen muzikale begeleiding en geluidstechniek verzorgd.

Bij bovenstaande gelegenheden is het meestal een zeer verrassend gebeuren wanneer door een mannenkoor van 40 à 50 personen, in traditionele kleding, een sfeervol optreden wordt verzorgd. De lengte van de optredens kan variëren van een blok van 30 minuten tot 3 blokken van 30 minuten (met een pauze van een half uur). Het repertoire van het shantykoor is gebaseerd op de nautische werkliederen van weleer. Deze zijn veelzijdig, serieus maar soms ook lichtvoetig.
Er worden Nederlandse-, Engelse-, Spaanse- en Duitse shanty’s uitgevoerd. Omdat het Shantykoor Midscheeps een zeer breed en gevarieerd repertoire heeft, kan zij wat dit betreft aan zeer veel wensen voldoen. In overleg met de aanvrager voor een optreden wordt mogelijk een programma voorgesteld of samengesteld, waarbij met uw wensen zoveel als mogelijk rekening wordt gehouden. Als het koor wordt gecontracteerd, dan maakt het bestuur met u een afspraak:

  1. over de vergoeding en eventueel andere kosten
  2. om de locatie, waar het optreden gegeven wordt, te bekijken, alsmede detailafspraken te maken v.w.b. podium, opstelling koor, tijden, programmering, etc..

Voor meer informatie of voor het boeken van het Shantykoor Midscheeps kunt u contact met ons koor opnemen.